Rechtermuisklik is uitgezet.
logo

November goals

November staat voor de deur...

en dus is het de hoogste tijd om de doelen voor komende maand op een rijtje te zetten. Het voordeel wanneer je ze zo opschrijft is dat de kans groter wordt dat je ze haalt.

Doel 1. Deze site af maken. Er moeten nog een heleboel wandelverslagen van m'n andere sites geimporteerd worden. En ik heb nog een hele reeks foto's die ik nooit ergens heb gepubliceerd.  Ook die krijgen hier komende maand de ruimte.

Doel 2. Tenminste één foto maken die voor verkoop geschikt is. Het liefst maak ik natuurlijk foto's van m'n honden. Ik denk alleen niet dat er veel mensen zijn die een foto van m'n hond aan de muur willen hebben hangen. Sterker nog, dat heb ik zelf niet eens.

Doel 3. Ik wil komende maand drie kilo kwijtraken. De afgelopen tijd heb ik regelmatig gevast. Wat inhoudt dat ik vanaf 18:00 niets eet en drink behalve water. Pas de volgende dag om een uur of 12:00 eet ik weer. Ofwel, 'intermittent fasting', het idee erachter is dat cellen nu meer de tijd krijgen om te herstellen. Voor mij persoonlijk is het interessant om te zien of ik beter in staat ben om vet als brandstof te gebruiken tijdens het hardlopen. Hier schrijf ik de komende tijd vaker over.

Verder komt hier eind november een nieuwe bewoner. Lazar! Lazar is een pup uit Bosnië, die een slechte start heeft gehad. Eerst verloor hij z'n broertjes en zusjes aan een virus, die hij zelf als enige overleefde. Vervolgens at 'ie een tandenstoker op, met een darmperforatie als gevolg. Hopelijk gaat hij het hier helemaal naar z'n zin krijgen!

Bovenstaande foto: Mahru vanochtend in 'haar' bos in Gasselte.

2 thoughts on November goals

Leave a comment